telefon: 06 70 570 7423
info@expresszredony.hu

A redőny, régies nevén roló, a lakóépületek hő- és hangszigetelését, esetenként vagyonvédelmét hivatott megoldani. Az elterjedt felhasználása a nyílászárók elé szerelt külsőtokos, vagy a vakolható tokos redőny. A redőny mozgatása történhet hevederrel (gurtnival), zsinórral, vagy elektromos áram segítségével, csőmotorral, amit irányíthatunk falikapcsolóval, vagy távirányítóval.

A redőny hőszigetelő képességével gazdaságosabbá tehetjük az épületek energiafelhasználását, költséghatékony módon csökkenthetjük a fűtésszámlát, vagy a nyári melegben a klíma által felhasznált energiát.

A csőmotorral ellátott motoros redőnyök, valamint a zárható záróléccel, feltolás gátlóval szerelt termékek mechanikai védelmet, és biztonságot nyújthatnak a "kellemetlen látogatókkal" szemben.

„Új típusú" műanyag redőny

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben mindenkor meg található az alumínium tok végprofil (oldalpofa), csapágyazott redőnytengely, rejtett ütközővel ellátott alumínium záróléc. Ezen alkatrészek alkalmazásával, a redőny tartósságát növeltük meg.

Lehetőség van az új típusú műanyag redőnyt, tokba beépített függőleges mozgatású mobil szúnyoghálóval ellátni, ez esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. A redőnyök alap esetben kefézett fehér vagy sötétbarna műanyag lefutó sínekkel készülnek, de igény esetén alumínium profilból is kérhető, így megoldható a redőnytok és a lefutó sín kívánt színre való szinterezése is. Az elérhető színek a RAL színskálából választhatóak.

Ennél a típusnál is megoldható a vakolható tokkal ellátott redőnyök szerelése.

Árak

külsőtokos műanyag redőny 8500.-Ft/nm-től
külsőtokos kombinált műanyag redőny 14500.-Ft/nm-től
vakolható tokos műanyag redőny 10500.-Ft/nm-től
vakolható tokos kombinált műanyag redőny 16500.-Ft/nm-től
Kérje ajánlatunkat!
Áraink számlás árak, a szállítás és a szerelés költségeit tartalmazza. A legkisebb számlázott mennyiség 1,3 nm/db.

Hőszigetelt műanyag redőny

Újdonság ebben a kategóriában a hőszigetelt műanyag redőnyléc, amelynek a belső kamrái PVC habbal lettek kitöltve, ezáltal hőszigetelő képessége közel azonos lett az alumínium redőnyével.

Ár-érték arányban igen kedvező választás, de jelenleg csak fehér színben rendelhető, akár szúnyoghálóval kombinált, vagy vakolható tokos kivitelben is.

Árak

külsőtokos hőszigetelt műanyag redőny 9800.-Ft/nm-től
külsőtokos kombinált hőszigetelt műanyag redőny 15800.-Ft/nm-től
vakolható tokos hőszigetelt műanyag redőny 11800.-Ft/nm-től
vakolható tokos kombinált hőszigetelt műanyag redőny 17800.-Ft/nm-től
Kérje ajánlatunkat!
Áraink számlás árak, a szállítás és a szerelés költségeit tartalmazza. A legkisebb számlázott mennyiség 1,3 nm/db.

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök elsődleges értéke az időjárás állóság, tartósság. Szinte minden alkatrésze alumíniumból van, így élettartamuk hosszú, megjelenésük esztétikus, kiváló hőszigetelők (télen és nyáron egyaránt), továbbá mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Kézi vagy motorizált működési mód is választható. Az alumínium redőny működtetése könnyű, és szükség szerint akár teljes sötétítésre is alkalmas. A redőnygyártás során nagy színválasztékban rendelkezésre álló, színterezett redőnylécek ívelt dupla falu alumínium profilok, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hő-és zajszigetelését javítja. A redőnytokok és lefutó sínek alap esetben fehér és sötétbarna színűek, de igény szerint a RAL színskála bármely színére szinterezhető.

A megbízható működést a redőnylécek végén elhelyezett elcsúszás gátlók biztosítják. A golyóscsapágyakon futó henger horganyzott acélcső, melyhez acél féderrel csatlakozik a redőnyléc. A lefutó sín (redőnyláb) 22 x 53 mm-es alumíniumprofil, szúnyoghálóval kombinált redőnynél 40 x 53 mm-es keresztmetszetű. Ezek zajcsillapító gumival, vagy kefebetéttel vannak ellátva. A legelterjedtebb külső tokos kivitel mellett, vakolható tokos kivitelt is forgalmazunk. A sokkal esztétikusabb és praktikusabb vakolható tokos kivitelt célszerű választani minden új építésű ház esetén, hiszen ára a hagyományos külső tokos alumínium redőny áránál alig magasabb. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik, illetve alumínium redőnyök esetében motoros működtetés (katt.ide) is alkalmazható.

A redőnytokba beépíthető szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás, közismert nevén kombi redőny.

Forgalmazott termékeink:

Árak

külsőtokos alumínium redőny (alapszínben) 15500.-Ft/nm-től
külsőtokos kombinált alumínium redőny (alapszínben) 21500.-Ft/nm-től
vakolható tokos alumínium redőny (alapszínben) 17500.-Ft/nm-től
vakolható tokos kombinált alumínium redőny (alapszínben) 23500.-Ft/nm-től
Kérje ajánlatunkat!
Áraink számlás árak, a szállítás és a szerelés költségeit tartalmazza. A legkisebb számlázott mennyiség 1,3 nm/db.

Redőnymotor

A beépített rádióvevős motor (csőmotor), amely mechanikus végállás kapcsolóval rendelkezik, alkalmas redőnyök, napellenzők, textilárnyékolók mozgatására. A felépítésük és védett helyen (tengelyben) való elhelyezkedésük hosszú távon garantálja a biztonságos működésüket.

Beszerelése egyszerű, használata biztonságos. A beépített rádióvevős rendszer egyszerűen bővíthető: az igények változása esetén átépítés nélkül van lehetőség új távirányítók csatlakoztatására, vagy a régiek cseréje. Lehetőség van több motor egy távirányítóra való programozására, ami akár időkapcsolókén is működhet. Ez a rendszer akár 15 db motor irányítását teszi lehetővé.

Forgalmazott termékeink:

Árak

Redőnymotorok már 25000-Ft/db ártól elérhetők, melyek magában foglalják a beszerelést és a 3 év garanciát.

Kérje ajánlatunkat!