telefon: 06 70 570 7423
info@expresszredony.hu

Falbontás nélküli ablakcsere

Egyre többen döntenek úgy, hogy az egyre növekvő energiaárak miatt az elavult, régi nyílászárók cseréjével felújítják ingatlanjukat. A télen kifizetett fűtésszámla jóval megnövekedhet a rosszul záró, huzatos ablakok, ajtók miatt. Számítások szerint ez akár 25%-al is több lehet.

Nyáron pedig egy jól záró ablak, sokkal jobban képes kint tartani a forróságot, a nyári napfény káros sugarait, ezáltal lakásunk hűvösebb marad. Amit még szintén fontos figyelembe venni, hogy a modern műanyag ablakok rendkívül jó hangszigetelők is, az utca zaja, vagy pora nem hatol be olyan könnyen otthonunk magánszférájába.

Csere esetén jelentős energia megtakarítás érhető el és a hangszigetelés is jelentősen javul.

Mód van fokozott hő és hangszigetelő üveg beépítésére is, ha lakása fekvése ezt indokolttá teszi.

A kereskedelemben kapható ajtók és ablakok az esetek nagy részében nem építhetők be jelentős átalakítás nélkül a régebbi épületekbe, egyedi igényeket nem vesznek figyelembe. Ám ki ne félne az ablakcserével járó kellemetlenségtől, a portól, a piszoktól, a törmelékektől, majd végül pedig a nagyszabású takarítástól? Aki átesett már lakásfelújításon, lakásfestésen, az tudja mennyire kényelmetlen tud lenni egy ilyen felfordulás.

Jó hír azonban, hogy ma már egy ablakcserét a legkisebb zajjal, piszokkal és porral meg lehet „úszni”.

Cégünk a Jász-Ablak Kft által gyártott nyílászárók forgalmazásával,illetve falbontás nélküli ablakcserével foglalkozik. A falbontás nélküli ablakcsere más európai országokban is egyre elterjedtebb gyorsasága, tisztasága miatt. Ezzel a módszerrel egy átlagos lakás nyílászáróit egy munkanap alatt kicseréljük és az elért eredmény esztétikailag és műszakilag megegyezik a falbontásos cserével. Nem kell napokig tartó felfordulástól tartania, nem kell kiköltöznie a lakásból, nincs szüksége kőművesre. A belső festés, tapéta nem sérül, kívül sem kell az épület színezését javítani.

A meglévő tokszerkezetet a falban hagyjuk, a régi zsanérokat eltávolítjuk,majd ezek után behelyezzük a pontos méretre legyártott új műanyag ablaktokot. Csavarokkal rögzítjük és PUR habbal tömítjük. A régi tokot PVC takaró profillal burkoljuk le, ezután a finombeállítás következik. Mivel minimális ideig marad ablak nélkül a helyiség, ez a munka fűtési szezonban is probléma nélkül elvégezhető.

Forgalmazott termékeink:

Kérje ajánlatunkat!